naar top
Menu
Logo Print

Eerste editie VentiQuiz

1.100 euro ingezameld voor Kinderkankerfonds
magazine

Ventilair Group Belgium organiseerde in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel op woensdag 13 december een quiz ten voordele van het Kinderkankerfonds. Tijdens deze eerste editie van de VentiQuiz streden 15 teams naar de titel. Velen verweerden zich, maar na 3 uur kon slechts 1 team zich uitroepen tot terechte winnaar. Er werd meer dan 1.100 euro ingezameld dankzij de inschrijvingen, de vele consumpties en spontane bijdrages. Dit bedrag wordt integraal geschonken aan het Kinderkankerfonds. Ventilair Group wil iedereen van harte bedanken voor hun inzet en steun. Op naar een tweede editie!

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •