naar top
Menu
Logo Print

Ventilair Group maakt tv-debuut

Interview met algemeen directeur over strikte ventilatie-eisen
magazine

Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, was twee weekenden te zien op Kanaal Z. Tijdens de weekenden van 23 en 30 september werd in het ondernemersprogramma 'Alle zaken op een rijtje' aandacht geschonken aan Ventilair Group. Daarin werd tijdens de interviews met algemeen directeur Yoerich Dewaegenaere gefocusd op de strikte ventilatie-eisen, de evolutie die de ventilatiemarkt heeft doorgemaakt en energie-efficiënte oplossingen. De reportage is te zien zijn op Kanaal Z, maar is ook online te bekijken via http://kanaalz.knack.be/ondernemen/.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •