naar top
Menu
Logo Print

SLS Groep & Ventilair Group werken samen

Intensieve samenwerking op vlak van distributie van ventilatie-oplossingen in België
magazine

Ventilair Group, distributeur van ventilatieproducten en SLS Groep, bestaande uit de groothandels Schrauwen, Lambrechts en Sax, slaan de handen in elkaar voor een intensieve samenwerking op het vlak van distributie van ventilatie-oplossingen in België. Voor SLS Groep betekent de samenwerking een uitbreiding van het ventilatie gamma. Het gaat specifiek om de verdeling van het luchtverdeelsysteem Uniflexplus+, de Vent-Axia warmteterugwinunits Sentinel Kinetic, waaronder de Sentinel Kinetic Advance, en het vernieuwde gamma badkamerventilatoren met o.a. de Svara. Met de samenwerking met SLS Groep verkrijgen de producten van Ventilair een intensievere benadering naar de installateur. “Ons doel is om geografisch de markt beter te dekken door enerzijds aanwezigheid in de filialen van SLS Groep en anderzijds het promoten van onze producten aan diens klanten”, aldus Yoerich Dewaegenaere, algemeen directeur van Ventilair Group Belgium.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •