naar top
Menu
Logo Print

Woonproject wint 25 E-peilpunten

Het eerste project voor WTW-unit Sentinel Kinetic Advance is een feit
magazine

Een half jaar na de lancering van de Sentinel Kinetic Advance stelt Ventilair het woonproject Schelde-eiland in Oudenaarde voor: een aaneenschakeling van unieke residenties, waar maar liefst 100 Sentinel Kinetic Advance 250S units geïnstalleerd worden. Het systeem leent zich nu eenmaal uitstekend voor dergelijke projecten: via USB kunnen de instellingen van de ene unit namelijk eenvoudig gekopieerd en overgezet worden naar de toestellen in gelijkaardige appartementen. Dankzij de gratis ‘Vent-Axia Connect’ app kan het toestel verder via smartphone ingeregeld worden. De units zijn trouwens ontworpen om in kleinere ruimtes te passen, en om het helemaal compact te houden werd tevens gewerkt met het flexibele luchtkanalensysteem Uniflexplus+. Door de keuze voor dit ventilatiesysteem, wint Schelde-eiland uiteindelijk tot 25 E-peilpunten.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •