naar top
Menu
Logo Print

Vent-Axia Svara

magazine

De Vent-Axia Svara is de stilste afvoerventilator op de markt en is uitgerust met een aanwezigheidssensor en een vochtsensor, die de condities of aanwezigheid lokaal in de ruimte meet en het debiet continu aanpast. Via de gratis Vent-Axia Connect App kan de ventilatie op afstand worden bediend of worden de instellingen aangepast aan de behoeftes. Sinds kort is de Svara opgenomen op de epbd.be databank en is het vermogen in de EPB-software beschikbaar. Svara is een volwaardig C-systeem en schenkt de ontwerper meer flexibiliteit bij de inplanting van de ventilatie. Grote voordeel t.o.v. een centraal afvoersysteem is dat geen leidingen voorzien moeten worden naar een centrale ventilator en de installatietijd hierdoor minimaal is. Recente wijziging sinds 1 maart 2017, RTO’s of regelbare toevoeropeningen in droge ruimtes mogen gedimensioneerd worden bij 10 Pa in plaats van bij 2 Pa. Gevolg hiervan is dat minder toevoeropeningen nodig zijn om te voldoen aan de minimaal vereiste toevoereis, op voorwaarde dat er eveneens mechanische afvoer in die ruimte wordt voorzien. Zijn minimale geluidsproductie maakt van de Svara een geschikte oplossing!

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •