naar top
Menu
Logo Print

Award voor Sentinel Kinetic Advance

Warmteterugwin-unit uit gerecycleerd materiaal
magazine

De Sentinel Kinetic Advance van Ventilair Group won de CIBSE Building Performance award 2017 voor ‘Energy Efficient Product or Innovation of the Year’. De jury was onder de indruk van de moderne technologie, prestaties en het installatiegemak van de warmteterugwin-unit uit gerecycleerd materiaal. De nieuwe Advance unit haalt een thermisch rendement van 85% (NBN EN308), is uitgerust met complete G4, M5 of optioneel F7 cassettefilters, 2 ingebouwde vochtsensoren, standaard mogelijkheden voor vraagsturing, een modulerende vorstbescherming tot -20 °C. De unit bestaat in luchtvolumes 250 m³h en 350 m³h bij 200Pa drukreserve.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •