naar top
Menu
Logo Print

Sentinel Kinetic Advance

magazine

De nieuwe Sentinel Kinetic Advance wtw-unit focust op hoge warmteterugwinning, een laag ventilatorverbruik en connectiviteit via WiFi met de gratis ‘Connect App’. De automatische en vraag-gestuurde werking zorgt voor een optimaal binnenklimaat voor de bewoners d.m.v. ingebouwde sensoren. Vent-Axia vindt de perfecte consensus tussen compacte afmetingen en maximale energiezuinigheid. De nieuwe software garandeert de vertrouwde functionaliteit van zijn voorganger, en boost energiebesparing door een resem functies zoals een gegarandeerd luchtvolume ingesteld per m³h, een efficiënte nachtkoelingsfunctie die het maximale uit de buitenluchttemperatuur haalt en een modulerende vorstbescherming die recupereert tot de meest extreme vriestemperaturen. Sentinel Kinetic Advance in uitvoeringen 250m³h en 350m³h bij +200Pa is sinds februari beschikbaar op de Belgische markt. Binnenkort terug te vinden op de ebp-databank.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •