naar top
Menu
Logo Print

Ventilair lanceert nieuwe website

Online platform in modern jasje met verbeterde functionaliteit
magazine

Ventilair Group Belgium komt graag tegemoet aan de wensen van haar klanten. Daarom heeft het bedrijf onlangs een nieuwe website gelanceerd met verbeterde functionaliteit voor elke gebruiker. Ventilair zegt print vaarwel en zal volledig inzetten op een online product selector. Die bevat een aantal zoekfuncties waardoor de gebruiker heel snel de nodige oplossing kan vinden.
De website bevat het volledige gamma met een dynamische weergave van de informatie uit de geprinte catalogus. Via een log-in is het ook mogelijk om de catalogusprijzen te bekijken. De noodzakelijke productinformatie is voor elk product beschikbaar om te downloaden en er is ook de mogelijkheid om een aanvraag tot een bepaalde service in te dienen. Via de website kunnen potentiƫle klanten ook kennismaken met het volledige team en de nodige contactinformatie terugvinden.
Indien u nieuwsgierig bent, kan u de website via deze link zelf ontdekken.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •