naar top
Menu
Logo Print

Sentinel Kinetic Advance

magazine

Deze nieuwe generatie WTW-toestellen systeem D met warmteterugwinning en A+ label biedt antwoord op de groeiende vraag naar doortastende ventilatiesystemen voor strenge EPB-normen. De unit is beschikbaar in luchtvolumes 250 m³/h en 350 m³/h. Er is de keuze uit een basisuitvoering en een geavanceerde versie. Dankzij het ontwerp via 3D modelling hebben beide uitvoeringen een warmteterugwinrendement van 85% volgens NBN EN308. Bij zowel de installateur als de eindgebruiker ontstaat een hogere betrokkenheid bij de werking en de mogelijkheden van de unit door communicatie met het toestel via een mobiele applicatie. Via de gratis Vent-Axia Connect App kan de status en de energieprestaties eenvoudig van de unit afgelezen worden op een smartphone.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •