naar top
Menu
Logo Print

Vent-Axia Svara

magazine

Deze automatische afvoerventilator kan ook met een smartphone of tablet worden bediend. Met je smartphone kun je meer dan vijf ventilatoren aansturen. Elk toestel kan worden ingesteld tot 110 m³/h. Ook de intensiteit van de licht- of bewegingssensor is eenvoudig aan te passen. De Vent-Axia Svara verlucht zowel badkamers, als toiletten en keukens. Het grote voordeel van deze nieuwkomer is het beperkte verbruik en de stille werking. Met 4W en en 17dB(A) vormt de ventilatie een oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Een ingebouwde vochtsensor reageert automatisch op een stijging van de relatieve luchtvochtigheid. De ingebouwde lichtsensor speelt in op het luchtvolume bij een plotse wijziging van lichtintensiteit. Inclusief een na-draaitijd.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •