naar top
Menu
Logo Print

Sentinel Kinetic FH

magazine

Deze unit is net iets krachtiger dan de gewone Sentinel Kinetic (270 m³/h @ 150 Pa) en heeft een geïntegreerde vochtsensor. De Sentinel Kinetic FH met een thermisch rendement tot 76% is eenvoudig te installeren, en kan zowel rechts als links gemonteerd worden. De geïntegreerde vochtsensor zorgt ervoor dat de snelheid van de ventilatoren aangepast wordt naargelang de relatieve luchtvochtigheid, hierdoor wordt er energie bespaard en is er geen onnodig geluid of verbruik. De sensor reageert ook op kleine maar snelle toenames van de luchtvochtigheid, zelfs wanneer het standaard drempelniveau voor activatie niet bereikt wordt. Een aparte nachtinstelling zorgt ervoor dat de unit ‘s nachts niet onnodig op hogere snelheid begint te draaien.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •