naar top
Menu
Logo Print

Domekt CF

magazine

Domekt CF is een luchtbehandelingsgroep met een tegenstroom platenwarmtewisselaar en een capaciteit van 50 tot 900 m3/h. De kanalen in de recuperator zijn driehoekig en dusdanig geordend dat elk aanvoerkanaal omgeven is door 3 afvoerkanalen en vice versa. Op die manier wordt de oppervlakte waarover energie uitgewisseld kan worden geoptimaliseerd. De warmtewisselaar is volledig uit polystyreen vervaardigd en dankzij stille ventilatoren en de nodige geluidsisolatie is de luchtbehandelingsgroep uiterst stil. Ze is verder uitgerust met een temperatuursensor, die ervoor zorgt dat, bij een te lage temperatuur van de afgevoerde lucht, de koude lucht via een by-pass wordt afgevoerd. Zo wordt schade aan de warmtewisselaar vermeden.

VENTILAIR

VENTILAIR

PIETER VERHAEGHESTRAAT 8
8520 KUURNE
+3256362120
+3256362121
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het marktaandeel in industriële ventilatie. Een ander belang-rijk element is dat de groep nu ook fabrikant is van premium merken als Comair en GLT.
Ventilair Group is dagdagelijks bezig met de ontwikkeling van innovatieve systemen die bijdragen tot de esthetiek en het comfort van uw leefomgeving. 

We breathe joy & fun

Adem met ons. Ervaar 1st class service door samen met onze crew te werken. Team Ventilair is gekend voor zijn zeer aangename service. Gedreven door techniek en een portie gezonde durf staat het team klaar om uw partner te zijn!

One stop shopping. Anytime, anywhere

Onze merken zijn niet zomaar etiketten. Het is het resultaat van lang onderzoek, analyses en testrapportages, uitgevoerd door ons ontwikkelings-centrum. We leggen de lat zeer hoog wat resulteert in een breed en diep gamma met enkel en alleen superkwaliteit dat uitblinkt in gebruiksgemak. Voor elk project hebben wij een oplossing.

  •