naar top
Menu
Logo Print

CTC GAAT VOOR EENVOUD MET KANT-EN-KLARE WARMTEPOMPOPLOSSINGEN

ctc warmtepompen

Wie CTC zegt, zegt warmtepompen. De Zweedse fabrikant is al meer dan negentig jaar actief in de verwarmingssector en maakt al warmtepompen sinds 1981. CTC focust op betrouwbare en eenvoudige oplossingen voor de installateur, onder andere door gebruik te maken van onderdelen van gerenommeerde merken en een eigen, eenvoudige regeling met aanraakscherm en uitgebreide mogelijkheden.

Dankzij die jarenlange ervaring heeft CTC voor elke woning en toepassing een oplossing, zowel voor kleine woningen als voor grootschalige projecten met meerdere verwarmingskringen en warmtepompen. Ook voor een combinatie met zwembad en zonnecollectoren heeft CTC oplossingen in huis. De warmtepompen zijn compact en hebben een stille werking.

GEBRUIKSGEMAK

Dé missie van CTC is gebruiksgemak. Met eenvoudige en kant-en-klare oplossingen kan de installateur snel aan de slag. “Want hoe eenvoudiger de warmtepomp te installeren is, hoe minder kans op fouten en dus hoe betrouwbaarder en bedrijfszekerder ze zal zijn”, zegt managing director Danny Dierckens. Zo zijn alle toestellen van CTC monoblock, wat betekent dat de installateur geen koeltechnische handelingen hoeft uit te voeren. Als er maar één verwarmingskring is, hoeft de installateur geen circulatiepomp aan te sluiten, enkel de leiding tussen binnen- en buitentoestel. 

ctc warmtepompen

Alle warmtepompen van CTC worden opgestart door de eigen servicedienst. Hierdoor krijg je een extra garantie. Dat is mooi meegenomen, zowel voor de installateur als voor de eindklant. 

ONTZORGEN

Veel installateurs voelen zich onzeker om hun eerste warmtepomp te installeren. Dan steekt CTC een handje toe. “Wij ‘ontzorgen’ de installateur”, zegt Dierckens. “Onze eigen servicetechnici, die heel wat technische knowhow hebben, starten elke installatie op en komen de eerste keer dat de installateur met CTC werkt nog eens extra langs. Op die manier zijn we zeker dat de warmtepompen goed geïnstalleerd zijn en is de installateur gerust.” 

OPVOLGING VAN A TOT Z

Die opvolging kan nog een stapje verder gaan dan enkel de opstart. CTC begeleidt installateurs ook in hun projecten van A tot Z. “Elke woning en elke klant is anders. Door samen met de installateur ter plaatse te gaan en goed door te vragen bij die klant vinden we altijd de perfecte oplossing. 

"Wie kiest voor een CTC-warmtepomp, kiest voor een fossielvrije en klimaatvriendelijke oplossing."

Die oplossing is eenvoudig en altijd uitvoerig getest. De EPB-scores die behaald worden met CTC-warmtepompen behoren daardoor tot de hoogste in de markt. Klanten kunnen zo een grotere korting op de onroerende voorheffing ontvangen.

KLIMAATVERANDERING

CTC heeft aandacht voor het ecologische aspect van verwarming. Het bedrijf koos er vijf jaar geleden resoluut voor om alle fossiele brandstoffen uit het gamma te bannen. Gas- en mazoutketels zijn er dus niet meer te verkrijgen; de focus ligt volledig op warmtepompen. “Fossiele brandstoffen passen niet in de strijd tegen klimaatverandering. Wie kiest voor een CTC-warmtepomp kiest voor een fossielvrije en klimaatvriendelijke oplossing”, besluit Dierckens. 

CTC BENELUX

CTC BENELUX

VLAMINGSTRAAT 4
8560 WEVELGEM
+3256432853
+3256417636