naar top
Menu
Logo Print

BOUWSOFT, DE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE VOOR BOUWPROFESSIONALS

De nummer 1 voor installateurs, nu in een compleet nieuwe versie!

Veel installateurs doen vandaag nog steeds hun administratie in Excel of met administratieve software die zich niet specifiek richt op hun specifieke sector. Gegevens moeten er vaak meerdere malen opnieuw ingegeven worden. Daarbij gaat vaak veel tijd verloren. Bouwsoft wil het anders doen. Alles is gecentraliseerd in de cloud, waardoor gegevens slechts 1 keer moeten worden ingegeven en nadien altijd en overal beschikbaar zijn. Met verschillende modules kan Bouwsoft meegroeien met uw bedrijf. Een klantenbevraging wees uit dat Bouwsoft zijn gebruikers gemiddeld 33% tijd doet besparen.

Bouwsoft

GEDAAN MET STEEDS OPNIEUW GEGEVENS INVOEREN

Bouwsoft zag het levenslicht toen de oprichters bouwprofessionals rondom hen enorm veel tijd zagen verliezen met gegevens invoeren in Word en Excel. Gegevens moesten vaak meerdere malen opnieuw ingegeven worden.

Het meest simpele voorbeeld is het invoeren van gegevens op een klantenfiche, die daarna te moeten overtypen op een offerte om ze van daaruit nog eens te kopiëren naar een factuur. Die handelingen alleen al vergen onnodig veel tijd en bieden marge om fouten te maken. Nog maar gezwegen over de onprofessionele, niet-uniforme lay-out van documenten.

Bouwsoft

Alles is verbonden

Het is vanuit de ambitie om dit anders te doen dat Bouwsoft in 1997 in ontwikkeling ging. Centralisatie van de gegevens is hierbij het uitgangspunt. Alle repetitieve gegevens moeten slechts eenmaal ingegeven worden en keren terug in alle aspecten van het pakket. Alle gemaakte offertes en facturen, verstuurde brieven of e-mails, foto's en plannen … worden te allen tijde automatisch gelinkt op klant- en projectniveau. De software innovatiever en eenvoudiger maken, dat is waar alle 30 medewerkers dagelijks naar streven. Daarom werd onlangs Bouwsoft UX uitgebracht. Dat is een compleet nieuwe versie met een interface die nog overzichtelijker en dynamischer is. Dit staat de ondertussen 10.000 gebruikers toe om nog sneller en efficiënter te werken!

Bouwsoft

Speciaal voor uw sector

Bouwsoft werd speciaal ontwikkeld om aan ALLE administratieve noden van installateurs te voldoen. In de Relatiemodule kan u bijvoorbeeld per klant in een oogopslag zien of er nog opgevolgd moet worden, of er nog facturen openstaan, of er nog hangende offertes zijn … Er is zelfs een handige tijdlijn met een chronologisch overzicht van alles wat u rond een bepaalde klant of project hebt uitgevoerd. Bouwsoft zorgt er ook voor dat u een gerichte voor- en nacalculatie kan uitvoeren om te zien hoe rendabel uw projecten echt zijn. Dat kan met de mobiele Time App die registratie toelaat van alle verbruikte materialen, gepresteerde uren en gebruikte machines. Andere elementen die voor vele Bouwsofters dagelijks een grote meerwaarde betekenen, zijn de modules onderhoud & herstellingen, vorderingsstaten en het materiaalplatform waar koppelingen worden voorzien met Van Marcke, Facq, Desco ... Alle elementen worden volautomatisch aan elkaar gekoppeld, wat heel wat tijd bespaart.

Bouwsoft

BOUWSOFT GROEIT MET U MEE

Men kan stellen dat de software uitblinkt in zijn compleetheid en gebruiksvriendelijkheid. Het grootste stuk van het klantenbestand bestaat uit kleine en middelgrote ondernemingen. Groeit uw bedrijf? Dan groeit Bouwsoft met u mee. U kan op elk moment snel en makkelijk extra gebruikers en modules toevoegen. Ook koppelt Bouwsoft zich met bijna alle vooraanstaande software op de markt, zoals de boekhoudsoftware van Exact Online, de track-&-tracesoftware van Geodynamics en de digitale werkbonoplossing van Outsmart. De software werkt volledig in de cloud, waardoor gegevens altijd en overal beschikbaar zijn, zowel op Windows als Mac. Bij Bouwsoft zijn ze er fier op dat hun gebruikers gemiddeld 33% tijd besparen. Dit werd bewezen op basis van een klantenbevraging bij de meer dan 10.000 klanten. Voor een praktische demonstratie van Bouwsoft bij u thuis of op kantoor, bel hen gerust op +32 (0)50/45.40.80 of doe uw aanvraag via hun website. Bouwsoft organiseert ook steeds gratis groepsdemo's doorheen heel Vlaanderen en Wallonië. Ideaal om op een ongedwongen manier de software in al zijn toepassingen te zien draaien. Data en locaties vindt u tevens terug op hun website.

BOUWSOFT - USE IT GROUP

BOUWSOFT - USE IT GROUP

MOLENWEG 9
8377 MEETKERKE
+3250454087
+3250323808