naar top
Menu
Logo Print

Discalslim®

magazine

Deze luchtafscheider met compacte afmetingen is ontwikkeld voor kleine ruimtes. De draaibare aansluiting maakt een universele aansluiting mogelijk: horizontaal, verticaal of diagonaal. Belangrijk is dat de ontluchtingsopening hierbij altijd naar boven gericht blijft. Door het geïntegreerde T-stuk is de plaatsing zeer eenvoudig. Tevens is deze luchtafscheider ideaal voor plaatsing in leidingen waar lucht een probleem veroorzaakt. De nieuwe kunststof luchtafscheider verwijdert grote hoeveelheden lucht zonder handmatig ingrijpen. Dankzij de speciale interne constructie heeft de Discalslim® een laag drukverlies. Een speciaal veiligheidskapje voorkomt lekkage en eventuele schade als gevolg.

CALEFFI INTERNATIONAL

CALEFFI INTERNATIONAL

MOESDIJK 10
6004 AX WEERT
+31495547733
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)