naar top
Menu
Logo Print

Drinkwaterbeveiliging

De nieuwe richtlijnen
magazine

Op 3 en 4 oktober vindt de 2e opleiding van Caleffi Academy 2017 plaats. We doorlopen dan het brede spectrum van drinkwaterbeveiliging: verschillende sanitaire installaties, legionellapreventie, terugstroombeveiliging, drukverschillen en waterslag. Ook de nieuwe BBT richtlijnen komen aan bod. De behoefte van het sanitaire warm water t.o.v. ruimteverwarming neemt een ruim aandeel van het totale energieverbruik in. Ruben Delvaeye, Researcher WTCB-CSTC, komt spreken over het dimensioneren van sanitaire waterdistributie-installaties volgens norm DIN1988:300: het bepalen van diameters van sanitaire koud- en warmwater distributieleidingen. Om de opleidingsdagen interactief te houden, zijn de plaatsen beperkt. Snel inschrijven dus!

CALEFFI INTERNATIONAL

CALEFFI INTERNATIONAL

MOESDIJK 10
6004 AX WEERT
+31495547733
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)