naar top
Menu
Logo Print

Gratis installatieschema's Caleffi

Tot 42 type installaties beschikbaar op www.caleffi.com
magazine

Caleffi pakt in de Benelux uit met interactieve voorbeelden van installatieschema's die gratis beschikbaar zijn via de website www.caleffi.com (hoofdmenu 'Producten' en vervolgens 'Schema's' kiezen). De fabrikant van verwarmings-, watertechnologie-, regel- en warmtesystemen heeft tot 42 type installaties beschikbaar gesteld voor de HVAC-professional waaronder traditionele systemen, hybride systemen, verwarming-koeling systemen, hernieuwbare energiesystemen, etc. De schema’s bieden de mogelijkheid producten en allerhande technische oplossingen in de diepte te bekijken. De informatie die men kan opvragen is ook gratis te downloaden: technische brochures, handleidingen, video’s, etc. Er kunnen ook DXF-bestanden gedownload worden om te gebruiken in AutoCad. De schema’s zijn in neutrale vorm beschikbaar. Alle schema’s zijn als pdf af te drukken met daarbij een overzicht van de producten en Caleffi artikelcodes.

CALEFFI INTERNATIONAL

CALEFFI INTERNATIONAL

MOESDIJK 10
6004 AX WEERT
+31495547733
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)