naar top
Menu
Logo Print

Winnaars Caleffi Excellence 2014

3 Belgische en 3 Nederlandse projecten in de prijzen
magazine

De winnaars van Caleffi Excellence 2014 zijn bekend. Uit de 16 ingezonden projecten koos een vakjury de meest inspirerende installaties. Voor zowel België als Nederland werden uiteindelijk drie winnaars gekozen. De vakjury besteedde vooral aandacht aan het unieke karakter van het project, de uitvoering van het projectplan en de rol van Caleffi-producten in de installaties. De winnaars winnen een tweedaagse reis naar Italië, waarbij ze de Caleffi-fabrieken en het onderzoekscentrum Cuborosso zullen bezoeken. De winnende projecten België zijn Nonneman BVBA: ‘Renovatie appartementen met centrale stookplaats Sint-Niklaas’, Fluids SPRL: ‘Energiezuinig verwarmen met beperkt budget Épinois’ en Desender-Desmedt NV: ‘Verwarmen met houtafval: win-win-situatie voor bedrijf en milieu Wielsbeke’. De winnende projecten in Nederland zijn Total Project Care: ‘Legionellapreventie in scholengroep Sittard’, Bomar Aardwarmte: ‘Vernieuwing domein Klingkenberg Nijkerk’ en Installatiebedrijf Van Dijnsen/Centercon BV: ‘Woning met warmtepompsysteem in combinatie met een condensatieketel en zonnepanelen Roosendaal’. Ook in 2015 gaat Caleffi met ‘Caleffi Excellence’ op zoek naar inspirerende installaties in de HVAC-sector. Wie wil deelnemen, kan een project inschrijven op www.caleffiexcellence.com

CALEFFI INTERNATIONAL

CALEFFI INTERNATIONAL

MOESDIJK 10
6004 AX WEERT
+31495547733
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)