naar top
Menu
Logo Print

Caleffi Academy

Opleiding ‘Inregelen: balanceren van een cv-installatie’
magazine

Verstrengde energienormen zorgen voor een groeiend energiebesef bij de consument. De vraag naar energiezuinige installaties zal daarom alleen maar toenemen, zonder in te boeten op comfort. Het belang van een goed ingeregelde installatie wordt alsmaar belangrijker. Genoeg redenen dus om het thema ‘Inregelen’ opnieuw aan te snijden.  We vertellen je hoe je een installatie zo efficiënt mogelijk inregelt. We leggen nieuwe toepassingen en oplossingen uit en stellen specifieke voorbeelden en berekeningen voor. Onze gastspreker is dr. Ing. Roel Vandenbulcke, General Manager van Hysopt. Hij legt uit hoe je met gespecifieerde software zo efficiënt mogelijk inregelt. Wil je de opleiding graag volgen? Deelname is gratis. Klik hier om je in te schrijven. Meer info vind je op onze website.

CALEFFI INTERNATIONAL

CALEFFI INTERNATIONAL

MOESDIJK 10
6004 AX WEERT
+31495547733
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)