naar top
Menu
Logo Print

Gratis opleiding Caleffi

Opleiding Warmtesystemen

In augustus en september organiseert Caleffi een gratis opleiding Warmtesystemen. De opleiding focust niet enkel op de distributie-units zelf, maar ook op de rest van de installatie. Onderwerpen zijn de optimalisatie van het ketelhuis, het inregelen van een installatie met distributie-units, het kiezen van het juiste concept voor verschillende behoeften en energiezuinige oplossingen. Daarnaast worden installaties berekend en is er speciale aandacht voor de combinatie met alternatieve opwekkingssystemen. Nicolas Gotelaere, Office Manager bij Studiebureau Boydens, is gastspreker. Hij licht toe waarom zijn studiebureau voor het project Hanzepark in Brugge voor een systeem met centrale stookplaats heeft gekozen. De opleidingen vinden plaats op vier locaties:
– Deinze: 28 augustus 2014
– Grobbendonk: 29 augustus 2014
– Ath: 4 september 2014
– Verlaine: 5 september 2014
Inschrijven kan via http://www.caleffi.com/nederland/nl/caleffi-academy-schrijf-je-nu-de-plaatsen-zijn-beperkt. Meer info op http://www.caleffi.com/nederland/nl/experience/caleffi-academy-your-ticket-future.

CALEFFI INTERNATIONAL

CALEFFI INTERNATIONAL

MOESDIJK 10
6004 AX WEERT
+31495547733
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)