naar top
Menu
Logo Print

Caleffi zoekt inspirerende installaties

Schrijf project in en win trip naar Italië
magazine

Caleffi gaat met 'Caleffi Excellence' op zoek naar de meest inspirerende installaties in de HVAC-sector. Met ‘Caleffi Excellence’ creëert Caleffi een platform waarop projecten gedeeld kunnen worden. Caleffi is daarom op zoek naar installaties die uitblinken. Dat kan een specifiek project of speciale toepassing zijn. De focus kan liggen op ‘problem solving’, energiebesparing, duurzaamheid, comfort, optimale systeemprestatie, kostenbesparing,.... Het kan één van deze criteria zijn of een combinatie van verschillende samen. Elke professional in de HVAC-sector die betrokken is geweest in de uitvoering van het project kan deelnemen. Wie wil deelnemen, kan een project inschrijven op www.caleffiexcellence.com. Het project wordt daarna geplaatst op de website en gedeeld op de Facebook-pagina van ‘Caleffi Excellence'. Een professionele vakjury, bestaande uit onafhankelijken uit de HVAC-wereld, kiest twee keer per jaar het beste project. De deelnemer met het winnende project wint een driedaagse trip voor twee personen naar Italië.

CALEFFI INTERNATIONAL

CALEFFI INTERNATIONAL

MOESDIJK 10
6004 AX WEERT
+31495547733
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van componenten voor centrale verwarming, watertechnologie en hernieuwbare energiesystemen. Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen.

De productie en ontwikkeling vinden plaats in Noord-Italië. Constante ontwikkeling, vernieuwing en testing maken deel uit van de bedrijfscultuur (DNA) van Caleffi. Met de bouw van het onderzoekscentrum Cuborosso en het MAV (Automatisch Verticaal Magazijn) spitst Caleffi zich verder toe naar een high performance productie. Producten van Caleffi worden uitvoerig getest, ontwikkeld en geproduceerd volgens de ISO 9001 voorschriften.

Het Caleffi productgamma omvat alle onderdelen van een totaalsyteem. Het productgamma is daarom ingedeeld in:

Verwarming (o.a. ontluchters, lucht- en vuilafscheiders, automatische debietregelaars, ketelappendages, ventielen)
Regelsystemen (o.a. verdelers, regelgroepen)
Watertechnologie (o.a. elektronisch en thermostatische mengventielen, drukverminderaars, waterslagdempers, terugslagkleppen, terugstroombeveiligers)
Warmtesystemen (o.a. distributie-units centrale stookplaatsen en/of stadsverwarming, energiemeters)
Hernieuwbare energie (solar, biomassa, geothermie)