naar top
Menu
Logo Print

Waarom je tijd bespaart met de nieuwe geconnecteerde ALPHA3

Nieuwe generatie Grundfos circulatiepompen via je smartphone te bedienen

Grundfos, wereldwijde leider in geavanceerde pompoplossingen, stelt de nieuwe ALPHA3 voor! Deze revolutionaire geconnecteerde verwarmingspomp heeft geen geheimen meer voor de professionele installateur. Via je smartphone heb je toegang tot alle relevante gegevens zoals debiet, circulatorperformantie, draaiplanning, waarschuwingen en alarmen. Zelfs hydraulisch balanceren gaat vanop afstand.

Grundfos
De ALPHA3 is een geconnecteerde circulatiepomp die volledig kan worden bestuurd via je smartphone of tablet dankzij de geïntegreerde Bluetooth-communicatie. De pomp installeren, in gebruik nemen en bedienen gaat daarom slimmer en sneller

ALPHA3

De ALPHA3 is het neusje van de zalm binnen de ALPHA circulatorenrange. Deze zeer energie-efficiënte, betrouwbare pomp met laag geluidsniveau heeft heel wat te bieden. De AUTOADAPT functie vindt automatisch de beste pompinstelling voor radiatoren, vloerverwarming of airco en de ingebouwde droogloopbeveiliging verzekert dat de pomp alleen draait wanneer er zich water in het pomphuis bevindt. Maar het is vooral de connectiviteit die de ALPHA3 de start laat markeren van een nieuw tijdperk in circulatiepompen. Met de ALPHA3 ging het bedienen van een pomp binnen huishoudelijke verwarmingssystemen nog nooit zo snel en eenvoudig.

Grundfos
De ALPHA3 is het neusje van de zalm. Deze zeer energie-efficiënte, betrouwbare pomp met laag geluidsniveau heeft heel wat te bieden

Connectiviteit als partner

De ALPHA3 is een geconnecteerde circulatiepomp die volledig kan worden bestuurd via je smartphone of tablet dankzij de geïntegreerde Bluetooth-communicatie. De pomp installeren, in gebruik nemen en bedienen gaat daarom slimmer en sneller. Je bent niet langer beperkt tot de informatie die beschikbaar is op de display van de pomp. Neen, je ontvangt live informatie op je smartphone of tablet. Dat laat toe om de pomp vlot en met professionele Grundfos begeleiding op te starten en de werking ervan vanop afstand te controleren.

In een oogwenk de pompwerking bewaken

Via de Grundfos GO Remote app heb je toegang tot alle pompeigenschappen zoals debiet, circulator performance, geschiedenis van de werkzaamheid en wekelijkse draaiplanning, alsook de waarschuwingen en alarmen. Je bespaart tijd voor het rapporteren en verzamelen van gegevens door de directe toegang die je hebt tot de online hulpmiddelen van Grundfos.

Vlot balanceren

Daarbovenop is het via je smartphone of tablet ook mogelijk om het hele verwarmingssysteem te balanceren. Met de Grundfos GO Balance app kun je de installatie eenvoudig debietgebaseerd waterzijdig inregelen. Door live berekeningen weet je op elk moment welk debiet nodig is in de radiatoren en voor de vloerverwarmingssystemen. Het gebruik van Alpha Reader is niet meer nodig. De app begeleidt je stap voor stap door het hele proces om de volledige hydraulische balancering op punt te stellen.

Koop een ALPHA circulator en win een VIP-trip met Grundfos!

Grundfos beloont de professionele installateur voor de aankoop van een ALPHA circulator. Koop een verwarmingspomp uit de ALPHA range en spaar zo punten voor een waardebon van AS Adventure. Bovendien maak je zo kans op een tweedaagse VIP-trip met de Grundfos jet naar het hoofdkantoor en de fabriek van Grundfos in Denemarken. Deze herfstcampagne is geldig voor de professionele installateur van 01/09/19 tot en met 30/11/2019 of tot einde voorraad.

  1. Koop een ALPHA circulator
  2. Registreer je via grundfos.be/campagne
  3. Spaar 12 punten en ontvang een waardebon van AS Adventure
  4. Maak kans op een VIP-trip naar het Grundfos hoofdkantoor en de fabriek in Denemarken

GRUNDFOS BELLUX

GRUNDFOS BELLUX

BOOMSESTEENWEG 81/83
2630 AARTSELAAR
+3238707300
+3238707301