naar top
Menu
Logo Print

SanutalSANUTAL ANNO 2018

MADE IN BELGIUM BY SANUTAL

SANUTAL is reeds sinds 1993 actief als producent van RVS leidingsystemen en ventilatiekanalen en als verdeler van verschillende gerenommeerde HVAC - merken in de Benelux.

De focus van SANUTAL ligt op service, kwaliteit, kennis en innovatie.

MADE IN BELGIUM BY SANUTAL

SANUTAL heeft een eigen ventilatiesysteem ontworpen met zeer laag energieverbruik: Tallinn ventilatie unit met warmterecuperatie. Deze verenigt de elementen die nodig zijn voor een gezonde en comfortabele mechanische ventilatie. Tallinn ventilatie unit is compact en ideaal voor montage in vals plafond of compacte ruimten. Ze is bovendien uiterst geluidloos en gemakkelijk te onderhouden. Via tabletbesturing, Rfbediening, ingebouwde klok, domotica, digital besturingspaneel, ethernet, kan de Tallinn op alle mogelijk denkbare manieren bediend worden. Tallinn biedt zowel tal van voordelen naar de installateur als naar de eindklant toe.

Ook dankzij een productielijn van ventilatiekanalen en een compleet gamma kan SANUTALair Belgische kwaliteit leveren tegen record-tempo. Zo haalt U het hoogste rendement uit uw project:

  • EIGEN Productie van ronde ventilatiekanalen op 2 machines met capaciteit van 3000 buizen per dag.
  • EIGEN Productielijn voor rechthoekige galvakanalen op maat.
  • EIGEN Productie collectoren voor ventilatie in de chappe.
  • EIGEN Productie systeem D ventilatie unit Tallinn van 340 m3 tot 6000 m3
  • EIGEN Team technisch hooggeschoolde profielen

MADE BY SANUTAL- de enige op de Belgische markt die zowel de kanalen als de units zelf maakt.

SANUTAL: VAN A TOT Z PARTNER VOOR UW ZONTHERMISCHE PROJECTEN

Ook op gebied van thermische zonne-energie is SANUTAL uw perfecte partner, en dit al sinds 2003. Of het nu gaat om een kleine huishoudelijke zonneboiler, een installatie voor een appartementsgebouw of een industriële toepassing, het solarteam begeleidt uw project van A tot Z en verzorgt indien gewenst zelfs de montage van de zonnecollectoren op het dak. Ook wat betreft boilers en buffervaten voor alle soorten van toepassingen (sanitair, verwarming, koeling) kan u bij SANUTAL terecht. Ook met maatwerk voor speciale vaten tot zelfs 30.000 liter en meer helpen zij u graag.

VERDELER PAW

CV-pompen hebben de afgelopen jaren een revolutie ondergaan. De moderne, hoogefficiëntiepomp is in weinig nog te vergelijken met de standaard, niet geregelde pomp. PAW ontwikkeld innoverende concepten voor verwarmingstechnieken en thermische zonnesystemen met tal van voordelen voor de eindgebruiker en de vakman.

FLEXIBELS C.V. & SANITAIR

SANUTAL is een gevestigde waarde op het vlak van flexibele RVS leidingsystemen, inzetbaar voor zowel gassen en vloeistoffen, voor warmte- en koudetransport. SANUTAL beschikt over de nodige machines om deze flexibele slangen voor sanitair en verwarming te produceren, waardoor een volledig en hoogwaardig gamma uit voorraad leverbaar is.

SANUTAL is eveneens verdeler van het uniek gepatenteerd systeem HYDRA®GS, flexibele buizen voor gas, waar een eenvoudig kliksysteem zorgt voor eenvoudige montage.

SANUTAL EDUCATIONCENTER

Kennis, ervaring en permanente open blik op nieuwe oplossingen zijn de sleutelwoorden om succesvol te zijn in de innovatieve HVAC sector van de toekomst. Het SANUTAL EDUCATIONcenter en onze gekwalificeerde medewerkers staan ter beschikking om onze kennis te delen. SANUTAL is erkend door het Sectorfonds als lesgever.

Herentalsesteenweg 85 - B-2280 Grobbendonk - 03 355 21 00

info@sanutal.be - www.sanutal.be

SANUTAL

SANUTAL

HERENTALSESTEENWEG 85
2280 GROBBENDONK
+3233552100
+3233552109