naar top
Menu
Logo Print

De ideale warmtepomp voor iedere nieuwbouwwoning

Remeha Eria TowerEen groenere toekomst, daar wilt u graag aan meewerken? U dient een installatie te voorzien voor een nieuwbouwproject of een totale renovatie? Hier wilt u een comfortabele verwarming met een hoog rendement en een lage uitstoot integreren? Dan is een lucht-water warmtepomp beslist een ideale groene en efficiënte keuze. Warmtepompen hebben een hoog rendement als ze op een correcte manier worden toegepast. Een nieuwbouwwoning of totale renovatie (isolatie, ramen, …) lenen zich hier perfect toe. Er kunnen makkelijk lage temperatuur afgiftesystemen, zoals vloerverwarming, voorzien worden en het warmteverlies is meestal klein. De besparing op de energiefactuur kan oplopen tot 70 procent. Een warmtepomp is zeker een goede investering als ze gecombineerd wordt met PV-panelen. Een warmtepomp heeft immers elektriciteit nodig om te kunnen functioneren. Daarnaast is het een groene en duurzame manier van verwarmen. Er dient ook geen aparte ketel voor warm water te worden voorzien, want met De Remeha Eria Tower wordt het sanitair warm water ook royaal geleverd.

Warmte en warm water met lucht als energiebron

De warmtepompsystemen die Remeha aanbiedt, werken volgens het principe lucht-water. Dit type haalt de basiswarmte uit de buitenlucht en geeft de geproduceerde warmte af aan het water dat door het gesloten systeem van uw laagtemperatuurradiatoren of vloerverwarming stroomt. En dat systeem verwarmt dan weer de omgevingslucht in uw binnenruimte.

De Remeha Eria Tower

Remeha Eria TowerDankzij de onttrokken warmte uit de buitenlucht maakt de Remeha Eria Tower op een natuurlijke manier uw warmte en sanitair warm water aan. Achter de moderne frontmantel zit een stevig staaltje warmtepomp techniek en een warmwater boiler van 180 liter verwerkt. De nieuwste regelaar zorgt voor een zorgeloze waarsafhankelijke aansturing voor een efficiënte warmte, op elk moment van de dag.

 

 

 

 

Alle kenmerken op een rij:

  • lucht-water warmtepomp van 4,5 tot 16 kW
  • all electric solution in een all-in-one product
  • zorgeloze weersafhankelijke sturing
  • hoge seizoensrendementen voor cv en sww
  • perfect te regelen met de eTwist thermostat
  • tot 70% energiebesparing

Meer info over de Remeha warmtepompen?

REMEHA

REMEHA

KORALENHOEVE 10
2160 WOMMELGEM
+3232307106
+3232301153