naar top
Menu
Logo Print

SANIBROYEUR®: EEN EXTRA SANITAIRE RUIMTE ZONDER GROTE WERKZAAMHEDEN

Tover elke ruimte om tot een extra badkamer of toilet

De naam Sanibroyeur® is een algemeen begrip geworden. Op korte tijd is deze merknaam veranderd in een productnaam, waarvan iedereen wel weet waarover het gaat. Vroeger spraken we over een vermaler of vergruizer. Nu spreken we over een Sanibroyeur®, de ultieme implementatie van sanitair op plaatsen waar er geen ideale waterafvoer beschikbaar is. De gedachte dat het systeem lawaai maakt, is niet meer van deze tijd. De voordelen en toepassingsgebieden zijn enorm.

Sanibroyeur installatie: voor en na

Creëer een extra badkamer of toilet op elke gewenste plek, zonder grote werkzaamheden, met Sanibroyeur®.

 

DE INSTALLATIE

In principe kun je in iedere situatie een vergruizer installeren, op voorwaarde dat er een afvoer van 32 mm, een watertoevoer en een elektriciteitspunt aanwezig zijn. Wanneer die er niet zijn, zal de elektriciteit vanuit een andere kamer doorgetrokken moeten worden. Hetzelfde verhaal bij waterleidingen. Die kun je gemakkelijk via een verbindingsstuk vanuit een andere kamer door laten lopen. Er zijn drie mogelijkheden voor het installeren van een extra toilet.

Een Sanibroyeur vergruizer
Eenvoudige interventie dankzij de dubbele toegang tot de Sanibroyeur®.
  • losse vermalers: dit is de meest prijsgunstige oplossing, de vermaler wordt direct achter het toilet of ander sanitair geplaatst; 
  • compact toiletten met geïntegreerde vermalers: bij dit gamma zit de vergruizer in het keramiek weggewerkt. Natuurlijk hoor je wel een zoomtoon wanneer de motor begint te draaien, maar dat geluid is niet meer te vergelijken met dat van vroeger. Het huidige assortiment behoort tot het stilste in de markt. De apparaten zijn uitgerust met een Silence technologie, waardoor de apparaten een fluisterstille werking hebben van slechts 40 tot 50 dB(A).
  • inbouwelementen met vermalers: dit is een totaaloplossing voor het installeren van een wandcloset, bestaande uit een vergruizer en een wandsysteem (inbouwelement).

ERKENDE INSTALLATEURS

Het bedrijf raadt elke klant aan om het toestel door een erkend installateur te laten installeren. Op elk toestel geldt standaard twee jaar garantie. Op de nieuwe Up en + producten krijgt men zelfs tot 5 jaar garantie, indien het product online wordt geregistreerd. Deze garantie geldt echter alleen indien het product geïnstalleerd wordt door een professional. Doe-het-zelvers die het toestel onjuist geïnstalleerd hebben, krijgen geen vergoeding Het bedrijf werkt met een uitgebreid landelijk netwerk van erkende service partners, die service op maat bieden aan huis Sanibroyeur® biedt allerlei tools voor, tijdens en na de installatiefase, waarmee elke installateur met een algemene opleiding het systeem moet kunnen installeren.

ADVIES EN TIPS

Als extra service kunnen installateurs de consument bewust maken over het gebruiksgemak en het onderhoud van het systeem. Er moet worden benadrukt dat er geen textielproducten, zoals vochtige doekjes, maandverband en voorbehoedsmiddelen in het toilet gegooid mogen worden. Daar is het messensysteem van de vergruizer niet voor gemaakt. De consument moet ook weten dat hij minstens één keer per jaar het systeem moet ontkalken. Er kunnen zich storingen voordoen als er te veel kalkophoping is.

DE DOELGROEP

De toepassingsmogelijkheden van Sanibroyeur® liggen qua focus meer op renovatiewoningen dan op nieuwbouwprojecten, omdat je in oude woningen te maken hebt met reeds geplaatste leidingen, die je niet zomaar kunt verleggen. Wanneer dan de keuze gemaakt wordt om op een totaal nieuwe plaats een sanitaire ruimte te bouwen, is er slechts een relatief kleine kans dat er al een dikke rioolpijp van 110 mm zal liggen. Het aanleggen hiervan is kostbaar, of vaak is er enkel ruimte voor een dunne afvoerbuis. In dergelijke situaties is een vergruizer of vuilwaterpomp van Sanibroyeur® ideaal. Zonder grote werkzaamheden creëer je eenvoudig meer wooncomfort. De investering is minimaal ten opzichte van 'traditionele' renovaties, dankzij de kosten- en tijdbesparing die Sanibroyeur® biedt. Daarbovenop pakken ze ook uit met een zeer uitgebreid assortiment, waardoor er een oplossing mogelijk is voor elk sanitair afvoervraagstuk.

SANIBROYEUR

SANIBROYEUR

INDUSTRIEWEG 1/c-d
6101 WS ECHT
+31475487100
-