naar top
Menu
Logo Print

Realtimeoplossingen voor een milieuvriendelijke woning

Groene Huis in showrooms van Facq zet acht thema’s in de kijker
magazine

Vanaf 2019 zal Facq zijn Groene Huis aanbieden in de vorm van een augmented reality hulpmiddel, waarbij het huis in zijn geheel zal voorgesteld worden met concrete oplossingen voor een zuinigere en milieuvriendelijkere habitat. "We willen onze klanten concreet laten zien hoe en hoeveel ze kunnen besparen op hun energiefactuur", verklaart Pascale Curias, marketing manager bij Facq. In het vernieuwde Groene Huis zullen acht thema's in de kijker worden gezet.
De verwarmingselementen omvatten radiatoren en vloerverwarming, waarbij de nadruk vooral ligt op een optimale combinatie van beide systemen. Facq biedt ook verschillende oplossingen voor de individuele regeling van de verwarming (aangepast aan ieders persoonlijke leven dankzij een geconnecteerde thermostaat) en voor de warmwaterregeling dankzij een geconnecteerde boiler.
Daarnaast worden intelligente oplossingen aangeboden voor: een betere ventilatie van de woning; waterbehandeling met filters en waterontharders; en een grotere veiligheid inzake waterverbruik. Tevens kan regenwaterrecuperatie voor een energiebesparing van 71 liter water per dag per persoon zorgen.
Tot 75% van de noodzakelijke energie wordt uit de natuur gehaald en Facq kan ervoor zorgen dat die duurzame energiebronnen ten volle benut worden met warmtepompen lucht-water, warmtepompen bodem-water of hybridewarmtepompen, thermodynamische boilers enz.

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

LEUVENSESTEENWEG 536
1930 ZAVENTEM
+3227198511
+3227198641
www.facq.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 14 showrooms, 37 sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en het zorgt met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 37 sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.