naar top
Menu
Logo Print

Nieuw Sanicenter in Kuurne

Groei van FACQ in Vlaanderen
magazine

Op 18 juni 2018 opende FACQ niet ver van Kortrijk zijn gloednieuw Sanicenter in Kuurne. Dat is de eerste vestiging van FACQ in dit deel van het land. Deze regio biedt bijgevolg nog aanzienlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor het bedrijf. Het Sanicenter, met een oppervlakte van 2.500 m² beschikt over een grote parkeerplaats en over een voorraad van meer dan 7.000 artikels. FACQ plant de komende maanden nog verder uit te breiden in Vlaanderen. Het bedrijf, met 138 jaar ervaring op de teller, wil ervoor zorgen dat elke professional binnen de 30 minuten van bij hem thuis toegang heeft tot een FACQ-Sanicenter. In Kuurne zal begin 2019 ook een nieuwe showroom zijn deuren openen naast het Sanicenter. Op die manier zullen niet enkel professionals er hun gading vinden, maar ook het grote publiek dat op zoek is naar inspiratie en de nieuwste oplossingen voor de inrichting of renovatie van de badkamer.

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

LEUVENSESTEENWEG 536
1930 ZAVENTEM
+3227198511
+3227198641
www.facq.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 14 showrooms, 37 sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en het zorgt met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 37 sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.