naar top
Menu
Logo Print

FACQ op nieuwe vakbeurs Install Day

Didactische voorstelling van nieuwigheden
magazine

Op vrijdag 1 december verwelkomt FACQ, sanitair- en verwarmingsspecialist, de bezoekers van Install Day op haar stand (n° 82-87). Deze nieuwe vakbeurs voor installateurs en sanitairexperts, georganiseerd door Fedelec en ICS gaat door in Brussels Kart Expo. “Aanwezig zijn op een vakbeurs als Install Day is de ideale gelegenheid om de kern van onze doelgroep te ontmoeten en deze professionals eraan te herinneren dat FACQ meer dan 137 jaar expertise heeft en dat we er een erezaak van maken om een vertrouwens- en kwaliteitspartner te zijn”, verklaart Pascale Curias, marketing manager bij FACQ. FACQ nodigt de professionals op haar Install Day stand uit voor een didactische voorstelling van twee nieuwigheden: de GROHE Sense en de GROHE Sense Guard. Deze oplossingen hebben een plek binnen het intelligente huis en sporen eventuele waterlekken op, sluiten de watertoevoer automatisch af, waarschuwen de bewoners via een app en zorgen ervoor dat bij waterschade snel kan worden gereageerd. “We willen zo dicht mogelijk bij de professional staan, hem onze oplossingen voorstellen, onze producten op een pedagogische wijze toelichten en hem adviseren”, aldus Pascale Curias.

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

LEUVENSESTEENWEG 536
1930 ZAVENTEM
+3227198511
+3227198641
www.facq.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 14 showrooms, 37 sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en het zorgt met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 37 sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.