naar top
Menu
Logo Print

HOE MAAKT FACQ HET ZIJN PROFESSIONELE PARTNERS GEMAKKELIJK?

DIGITALE TOOLS EN VERKOOPPUNTEN SPECIAAL BESTEMD VOOR PROFESSIONALS

FACQ, de Belgische specialist voor badkamers, verwarming en hernieuwbare energie, heeft in 140 jaar tijd een aardige nationale reputatie opgebouwd gebaseerd op een kwaliteitsvolle, snelle en doeltreffende professionele dienstverlening. De onderneming won het vertrouwen van de nationale markt door in het hele land via een netwerk van verkooppunten (Showrooms en Sanicenters) steeds dichter bij de klanten te komen. FACQ richt zich vandaag tot de professionals uit de sector en biedt hun elke dag de klok rond zijn ruime aanbod van diensten aan via de applicatie FACQ PRO, momenteel de volledigste en gebruiksvriendelijkste van de sector. Alles wordt eenvoudiger met een partner die u altijd ondersteunt.FACQ

AMBITIEUS EN BETROUWBAAR MERK

FACQ heeft de ambitie om de Sanicenters voor elke Belgische professional maximaal binnen de 30 minuten bereikbaar te maken. Daarom blijft de Belgische groothandelaar met maar liefst 15 Showrooms en 40 Sanicenters verspreid over heel België en 3 ruime regionale depots zijn fysieke netwerk uitbreiden en ook innoverende digitale oplossingen aanbieden.

FACQAlmaar meer sanicenters

Na de opening van een eerste Sanicenter en Showroom in Eupen, in het hartje van het Duitstalige gebied, opende FACQ in augustus een nieuw professioneel verkooppunt in Oudenaarde. In de loop van de komende maanden zal het familiebedrijf vijf nieuwe Sanicenters openen om nog dichter bij de klanten te komen: in Genk, Ieper, Oostende, Doornik en Merelbeke. FACQ biedt er een snelle en doeltreffende ISO 9001-gecertificeerde dienstverlening, advies inclusief begeleiding van de partners bij hun projecten en een grote voorraad, waardoor duizenden producten onmiddellijk beschikbaar zijn of gemakkelijk besteld kunnen worden.

Aantrekkelijke showrooms

In de Showrooms van FACQ, die voor het grote publiek bestemd zijn, vind je een ruim aanbod aan badkamersferen, samen met alle decoratieve en technologische nieuwigheden en trends van de voornaamste fabrikanten op de markt. Deze in themazones ingedeelde ruimtes, ontworpen om de keuze van de bezoekers te vergemakkelijken, zijn een waardevol instrument ter beschikking van de professionals waarmee ze hun klanten meteen kunnen helpen om hun dromen waar te maken en vorm te geven.

Facq doet meer dan producten stockeren

Dankzij drie ideaal gelegen regionale depots (Zaventem, Alleur en Oudenburg) en een onvermijdbare logistiek onderscheidt FACQ zich duidelijk van de andere groothandelaars van de sector door de professionals producten ter beschikking te stellen die altijd voorradig zijn. In 2020 gaat FACQ verder op dit elan met de geplande opening van een nieuw centrum in Merelbeke. Binnenkort volgt hierover meer info.

facqDE EXPERTISE VAN FACQ CENTRAAL IN GROTE PROJECTEN

Woonvormen evolueren en vastgoedprojecten worden almaar groter en belangrijker. Professionals, studiebureaus, projectontwikkelaars en ondernemers van de sector genieten ook een service op maat die speciaal voor hen door FACQ ontwikkeld is om hen te helpen bij de verwezenlijking van grote werven voor sanitair, ventilatie en HVAC. Specifieke teams gevestigd in de drie regionale depots van de onderneming ontwerpen, beheren en geven advies rond de technische werven met de meeste innovaties en uitdagingen op het vlak van ventilatiesystemen, geothermie, vloerverwarming enz. FACQ biedt eveneens technische ondersteuning aan installateurs bij het opstellen van hun offertes, de opvolging van de leveringen en de beschikbaarheid van de producten op hun werven.

PERFORMANTE PROFESSIONELE TOOLS

E-commerce

Via het e-commerceplatform van FACQ voor professionals zijn alle technische fiches, prijzen, promo’s en de beschikbaarheid van de artikelen toegankelijk. De professionals van FACQ kunnen er hun bestellingen beheren, hebben er toegang tot de historiek, openstaande offertes en facturen, en kunnen hun goederen op de werf, bij hen thuis of in het dichtstbijzijnde Sanicenter laten leveren.

Facq pro app

De FACQ PRO app is steeds binnen handbereik en staat 24/7 ten dienste van installateurs. In één klik vinden ze de FACQ winkel die het dichtst bij hun locatie ligt, en hebben ze toegang tot alle nuttige informatie (traject van hun leveringen, uurregelingen, diensten, contactpersonen enz.). De beschikbaarheid van de voorradige onderdelen wordt ook onmiddellijk geüpdatet. Voor dringende vragen of praktische tips volstaat het om via de app een aanvraag met foto’s ter ondersteuning te versturen. Het Sanicenter van FACQ antwoordt meteen.FACQ

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

LEUVENSESTEENWEG 536
1930 ZAVENTEM
+3227198511
+3227198641
www.facq.be