naar top
Menu
Logo Print

Inda douchewanden bij FACQ

magazine

Meerdere merken vertrouwen op Facq voor de exclusieve verdeling van hun producten in België. Zo ook Inda, een Italiaanse producent met bijna 75 jaar ervaring, wiens missie het is om creatieve meubeloplossingen aan te bieden die in alle ruimtes en levensstijlen passen. Inda douchewanden zijn vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij FACQ. Zeker te ontdekken in het gamma: de Black douchewand met zwarte dwarsbalken. Net zoals een trendy glaswand verdeelt deze douchewand de ruimte, maar laat het het licht wel nog door. Dat noemt men douchen in stijl, zeker in combinatie met zwart kraanwerk voor een gegarandeerd elegante industriële look.

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

LEUVENSESTEENWEG 536
1930 ZAVENTEM
+3227198511
+3227198641
www.facq.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 14 showrooms, 37 sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en het zorgt met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 37 sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.