naar top
Menu
Logo Print

FACQ in Aarschot is verhuisd

Nu in groter gebouw, kilometer verderop
magazine

Het Sanicenter van FACQ in Aarschot bevindt zich voortaan aan de Nijverheidslaan 14. Omdat het oude gebouw te klein geworden was, heeft FACQ besloten zijn Sanicenter een kilometer verder te verhuizen. Het nieuw ingerichte gebouw heeft heel wat voordelen: het is beter bereikbaar, het ligt dicht bij de grote verkeerswegen en er is een ruime parking. “De verhuizing heeft geen impact gehad op onze activiteiten. Het oude gebouw bleef open tot de laatste dag om de professionals uit de sector ononderbroken van dienst te kunnen zijn”, zegt Pascale Curias, Marketing manager bij FACQ.

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

LEUVENSESTEENWEG 536
1930 ZAVENTEM
+3227198511
+3227198641
www.facq.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 14 showrooms, 37 sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en het zorgt met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 37 sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.