naar top
Menu
Logo Print

FACQ PRO app

magazine

FACQ heeft een volledig nieuwe app ontwikkelt die het leven van de installateurs eenvoudiger moet maken. Dankzij de app kunnen de professionals uit de wereld van sanitair en verwarming onmiddellijk informatie verkrijgen over een product of meer algemene informatie over FACQ lezen. De installateurs kunnen de app ook gebruiken op de werf als ze dringend advies nodig hebben, als ze contact willen opnemen met de dienst na verkoop of als ze eventueel een probleem hebben met de levering van hun bestelling. Het is verder ook mogelijk om de beschikbaarheid van een product in het dichtstbijzijnde Sanicenter in real time na te gaan op basis van de eigen geografische positie.

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

LEUVENSESTEENWEG 536
1930 ZAVENTEM
+3227198511
+3227198641
www.facq.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 14 showrooms, 37 sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en het zorgt met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 37 sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.