naar top
Menu
Logo Print

EasyStyle

magazine

Dit nieuwe, slimme wandbekledingssysteem van Hüppe is de oplossing om een badkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven. Het systeem van aluminiumcompoundplaten is beschikbaar in verschillende kleuren en texturen en maakt het mogelijk om een unieke sfeer in de badkamer te creëren, dankzij het rustieke en warme karakter van hout, de strakke, coole look van beton of de vintagestijl van cementtegels. De platen zijn 3 mm dik, 1 m breed en 2,55 m hoog en worden ter plaatse op maat gesneden. Dankzij de 3D-printer voelt het materiaal als echt aan. Het is ook mogelijk om de badkamer te personaliseren met eigen foto’s, voor een echte persoonlijke toets. De panelen worden naad aan naad vastgelijmd, waardoor het douchegedeelte praktisch voegloos wordt en een mooi resultaat gegarandeerd is.

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

LEUVENSESTEENWEG 536
1930 ZAVENTEM
+3227198511
+3227198641
www.facq.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 14 showrooms, 37 sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en het zorgt met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 37 sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.