naar top
Menu
Logo Print

RIELLO PRESENTEERT CONDEXA PRO

DE MODULAIRE CONDENSERENDE GASWANDKETEL MET HOOG RENDEMENT

De Condexa Pro onderscheidt zich door zijn compactheid,flexibiliteit en efficiënte elektronische regeling
De Condexa Pro onderscheidt zich door zijn compactheid,flexibiliteit en efficiënte elektronische regeling

Riello presenteert Condexa Pro, een nieuwe aanvulling op haar gamma modulaire condenserende gaswandketels met hoog rendement. Deze toestellen zijn compact en bieden een grote installatieflexibiliteit - ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder woongebouwen, ziekenhuizen, datacenters, scholen of productie-eenheden.

EEN ANTWOORD OP ALLE BEHOEFTEN EN SYSTEEMVEREISTEN

“Condexa Pro onderscheidt zich door het ruimtebesparend ontwerp, zijn flexibiliteit en de efficiënte elektronische regeling," aldus Luca Pesenti, productmanager van Riello Group. “Dankzij al deze eigenschappen, kunnen voorschrijvers en installateurs een antwoord bieden op alle verschillende behoeften en systeemvereisten."

“Condexa Pro is de ideale keuze voor nieuwe installaties, vervanging of renovatie van oude verwarmingssystemen en is geschikt voor de meest uiteenlopende installaties, dankzij het ruime assortiment toebehoren waarmee talloze configuraties van het product kunnen worden gerealiseerd."

“Voor de voorschrijvers heeft Riello een nieuw productconfiguratieprogramma waarmee ze de productconfiguratie kunnen personaliseren, toebehoren kunnen kiezen en allerlei verschillende behoeften kunnen invullen met de software die op de website van Riello voorhanden is."

VAN 35 TOT 131 KW, VAN 1 TOT 10 MODULES

De nieuwe Condexa Pro van Riello is compact, maar niettemin krachtig, perfect voor kleine ruimtes, en beantwoordt aan alle technische en wettelijke evoluties in de verwarmingsindustrie. De ketels hebben een vermogensbereik van 35 tot 131 kW, in verschillende configuraties. De modellen tot 70 kW zijn voorzien van een circulatiepomp, terwijl de modellen met hoger vermogen kunnen worden uitgerust met een circulatiepomp of - in het geval van cascade-installaties - met een tweewegafsluiter.

Dankzij de calculatiesnelheid en geavanceerde beheeralgoritmes, biedt het elektronisch regelsysteem perfect afgestelde ruimtetemperaturen en de best mogelijke bedrijfsprestaties zowel voor freestanding ketels als voor cascades tot 10 modules. Bij cascade-installaties kunnen de ketels in de cascade onderling worden verwisseld dankzij de geïntegreerde 'managing/depending' logica in de elektronische regeling, zodat ook tijdens onderhoudswerkzaamheden een constante werking gegarandeerd blijft.

Dankzij de 'managing/depending' logica in de regeling,blijft de werking van cascade-installaties ook tijdens onderhoudswerkzaamheden gegarandeerd
Dankzij de 'managing/depending' logica in de regeling,blijft de werking van cascade-installaties ook tijdens onderhoudswerkzaamheden gegarandeerd

INNOVATIES

De meest innovatieve componenten van de Condexa Pro zijn de door Riello ontworpen en gefabriceerde geoptimaliseerde roestvrijstalen warmtewisselaar met enkele of dubbele spiraal met gepatenteerde secties en de premixbranders met hoge modulatieverhouding en lage schadelijke uitstoot.

RUIM ASSORTIMENT TOEBEHOREN

Een ruim assortiment toebehoren vervolledigt het aanbod en zorgt ervoor dat er veel verschillende productconfiguraties mogelijk zijn. Zo kan de koppeling tussen primaire en secundaire kring zowel met een hydraulische scheidingsmodule als met een platenwarmtewisselaar gemaakt worden, zijn er elektronische afstandsbedieningsmodules en extra verwarmingszones en is er een rookgasafvoersysteem voor zowel open als voor gesloten verbrandingskamers.

 

RIELLO

RIELLO

WAVERSTRAAT 15
9310 AALST-MOORSEL
+3253769030
+3253789440