naar top
Menu
Logo Print

IDEAL STANDARD: UW SANITAIRE PARTNER VOOR ELK PROJECT

VAN KRAANWERK EN PORSELEIN TOT BADEN EN DOUCHEBAKKEN, IDEAL STANDARD LEVERT EEN TOTALE BADKAMER

Met hun toonaangevende innovatie drukt de badkamerleverancier Ideal Standard al meer dan 100 jaar hun stempel op de industrie. Dankzij hun vakkennis ontwerpen en leveren ze kwalitatief hoogstaande badkamers. Ze nemen de taak om te inspireren met nieuwe visies op zich en willen een partner zijn voor elke professional.

Ideal Standard totale badkamer kraanwerk porselein baden douchebakken bidets toiletten

Uw partnerIdeal Standard totale badkamer

Ideal Standard begrijpt dat de klant een grotere efficiëntie, een optimale hygiëne en een nog betere gebruikservaring wenst. Daarvoor werken ze samen met designers die internationaal erkend zijn, zeer innovatief te werk gaan en van de badkamer een centrale plaats willen maken. Maar ook met de professionals willen ze samenwerken en hen toegang bieden tot de nieuwste technologieën. Ideal Standard helpt u graag bij het vinden van het gepaste antwoord, ongeacht de productcategorie of het type project.

BIMobject

Via de website kan u technische bestanden vinden, maar daarnaast reikt Ideal Standard op het platform BIMobject alle bouwpartners een efficiënte digitale oplossing aan. BIM brengt alle partijen die betrokken zijn bij een bouwproject samen. Zo wordt er in tegenstelling tot het traditionele ontwerp- en bouwproces in één model gewerkt. In dat model worden alle data die nodig zijn voor het plannen, ontwerpen en bouwen van een project aan het bestand gekoppeld. Efficiënt en kostenbesparend dus, daarom gebruiken bouwprofessionals BIM steeds vaker voor productspecificaties. Het uitgebreide assortiment productdownloads van Ideal Standard heeft ertoe bijgedragen dat ze bekroond werden tot meest gedownloade merk van 2017.

Aquablade spoeltechnologie wc toilet Ideal Standard badkamerVoor elke sector

Ideal Standard biedt oplossingen voor iedereen en aangepast aan elke sector, want het ene project is het andere niet. Elke werf blijft een complex gebeuren. Met specifieke producten die geschikt zijn voor zowel residentiële bouw als hotels, ziekenhuizen en woon-zorgcentra, bieden ze aangepaste oplossingen aan die kosten en prestaties optimaliseren. Denk hierbij aan een hotelbadkamer, die moet praktisch én mooi zijn. Hiervoor dienen de toiletten met Aquablade® spoeltechnologie heel goed. Deze toiletten zijn trendy, verkrijgbaar in zes modellen en zijn makkelijk en snel te onderhouden, wat tijd- en kostenbesparend werkt. Bovendien spoelen toiletten met deze technologie ook opmerkelijk stiller, wat de slaap alleen maar ten goede komt. Ook de thermostatische kranen en de optionele antisliplaag voor douchebakken garanderen de veiligheid.

Ideal Standard badkamer lavabo porselein badkamerporseleinIdeal Standard douches douchebak douchekraan douchesIdeal Standard badkamer badkuip bad

IDEAL STANDARD

IDEAL STANDARD

IKAROSLAAN 18
1930 ZAVENTEM
+3223256600
+3223256601