naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe managing director Stiebel Eltron

Hans Dolfeyn neemt leiding over Belgisch filiaal
magazine

Sinds 17 september is Hans Dolfeyn managing director van Stiebel Eltron Belgium. De 45-jarige Hans Dolfeyn is lid van het directiecomité van UBF-ACA en voorzitter van WPAC. Hij werkt al bijna 20 jaar als manager in de HVAC-sector. “Mijnheer Dolfeyn zijn ervaring en netwerk binnen de sector zijn van groot belang voor het vervullen van deze functie”, aldus het Duits management dat hem als directeur aanstelde. “We zijn verheugd dat hij vol enthousiasme de leiding neemt over ons Belgisch filiaal in Groot-Bijgaarden.” Naast zijn passie voor warmtepompen, was de innovatieve visie van Stiebel Eltron voor Hans Dolfeyn een belangrijke beweegreden om voor deze Duitse warmtepompfabrikant te kiezen. “Compacte toestellen die meerdere functies vervullen, zijn de toekomst. En daar waar andere HVAC-fabrikanten nog nauwelijks plannen hebben voor all-in-one toestellen, heeft Stiebel Eltron al van in 1999 zo’n systeem op de markt, met een warmtepomp, ventilatiesysteem en boilervat in één. Ook op het gebied van F-gassen heeft Stiebel Eltron een belangrijke voorsprong op de meeste andere fabrikanten.” Om de continue groei van Stiebel Eltron in België te bestendigen, zal de nieuwe directeur vooral inzetten op opleiding en op het uitbreiden van het servicenetwerk.

STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON

'T HOFVELD 6/-D1
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224232222
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

STIEBEL ELTRON heeft al 35 jaar ervaring in warmtepompen en is specialist in systeemtechniek.
STIEBEL ELTRON biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke systeemoplossing u ook kiest, met onze producten bent u altijd verzekerd van echt comfort.
Warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en zonne-installaties winnen energie uit de omgeving en gebruiken ze voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Met STIEBEL ELTRON bent u aangesloten op de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld: de natuur.
De warmtepompinstallatie is zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C nog economisch verantwoord. Over een heel jaar krijgt u van de natuur meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.
Moderne ventilatiesystemen voeren tot 90 % van de energie die verloren gaat bij klassiek ventileren met open vensters, terug naar het verwarmingscircuit.
Zonne-installaties bieden een uitstekende mogelijkheid om goedkoop warm water te bereiden. In het koud seizoen heeft de zon nog voldoende kracht om zo’n 30% van de vereiste energie te leveren. In de zomer wordt de volledige behoefte gedekt.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten