naar top
Menu
Logo Print

DEL Plus

Energie besparen met een druk op de knop
magazine

De DEL Plus doorstromer is de energie-efficiënte opvolger van de populaire Stiebel Eltron doorstromer DEL SLi. Dankzij een nieuwe vormgeving en een modern multifunctioneel display is de bediening van de DEL doorstromer nu een stuk comfortabeler. Ook bij de montage scoort de nieuwe uitvoering: dankzij de draaibare kap kiest de klant zelf de inbouwwijze, als onder- of bovenbouwtoestel. Ook de energie-efficiëntie is verbeterd: de eco-modus zorgt voor een minimaal energieverbruik. Het nominaal vermogen (18, 21 of 24 kW) stelt u zeer eenvoudig in met een jumper bij de installatie in het toestel. De DEL Plus is uitgerust met de 3i-technologie en daardoor ‘intelligent’: hij controleert permanent de relevante parameters. Op deze manier is een constante uitvoertemperatuur bij maximaal vermogen gegarandeerd, zelfs bij drukschommelingen in de waterleiding.

STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON

'T HOFVELD 6/-D1
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224232222
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

STIEBEL ELTRON heeft al 35 jaar ervaring in warmtepompen en is specialist in systeemtechniek.
STIEBEL ELTRON biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke systeemoplossing u ook kiest, met onze producten bent u altijd verzekerd van echt comfort.
Warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en zonne-installaties winnen energie uit de omgeving en gebruiken ze voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Met STIEBEL ELTRON bent u aangesloten op de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld: de natuur.
De warmtepompinstallatie is zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C nog economisch verantwoord. Over een heel jaar krijgt u van de natuur meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.
Moderne ventilatiesystemen voeren tot 90 % van de energie die verloren gaat bij klassiek ventileren met open vensters, terug naar het verwarmingscircuit.
Zonne-installaties bieden een uitstekende mogelijkheid om goedkoop warm water te bereiden. In het koud seizoen heeft de zon nog voldoende kracht om zo’n 30% van de vereiste energie te leveren. In de zomer wordt de volledige behoefte gedekt.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten