naar top
Menu
Logo Print

WPL 09/17 IKCS classic

magazine

Deze lucht/water-warmtepomp wordt volledig binnen opgesteld. Het grote voordeel is dus dat er geen buitentoestel is. De luchtgeleiding binnen de warmtepomp is geoptimaliseerd zodat het geluidsniveau ervan zou beperkt worden. Bovendien wordt het toestel met speciale geluidsabsorberende luchtslangen aangesloten, om het totale geluidsniveau aan de luchtin- en uitgang te minimaliseren. Daardoor is een probleemloze werking ook bij dichte bebouwing mogelijk. Verder zijn er de compacte luchtgeleidingsmodule en de snelkoppeling aan de luchtslangen voor een snelle en schone montage. Het groot aantal ingebouwde hydraulische componenten maakt een plaatsbesparende en eenvoudige installatie mogelijk. 

STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON

'T HOFVELD 6/-D1
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224232222
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

STIEBEL ELTRON heeft al 35 jaar ervaring in warmtepompen en is specialist in systeemtechniek.
STIEBEL ELTRON biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke systeemoplossing u ook kiest, met onze producten bent u altijd verzekerd van echt comfort.
Warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en zonne-installaties winnen energie uit de omgeving en gebruiken ze voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Met STIEBEL ELTRON bent u aangesloten op de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld: de natuur.
De warmtepompinstallatie is zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C nog economisch verantwoord. Over een heel jaar krijgt u van de natuur meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.
Moderne ventilatiesystemen voeren tot 90 % van de energie die verloren gaat bij klassiek ventileren met open vensters, terug naar het verwarmingscircuit.
Zonne-installaties bieden een uitstekende mogelijkheid om goedkoop warm water te bereiden. In het koud seizoen heeft de zon nog voldoende kracht om zo’n 30% van de vereiste energie te leveren. In de zomer wordt de volledige behoefte gedekt.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten