naar top
Menu
Logo Print

DHE Touch & DHE Connect

magazine

Deze nieuwe generatie doorstromers is vanaf nu verkrijgbaar in België. De DHE Touch en Connect zijn intuïtief te bedienen met een touch wheel en touch display. Op het helder verlicht aanraakscherm kan de gebruiker altijd het energieverbruik volgen en alle persoonlijke instellingen regelen. Deze doorstromers zijn vanop afstand te bedienen met het afneembaar bediendeel, of bij de Connect, via een app. De DHE Connect beschikt ook over een wifi-functie, internetradio en luidspreker, en geeft het weerbericht aan. Als een oude doorstromer wordt vervangen door deze nieuwe, kunnen de waterleidingen en elektriciteitsaansluiting op dezelfde plaats blijven. Wanneer het toestel in storing gaat, komt er een QR-code op het scherm voor concrete info over de foutdiagnose en probleemoplossing.

STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON

'T HOFVELD 6/-D1
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224232222
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

STIEBEL ELTRON heeft al 35 jaar ervaring in warmtepompen en is specialist in systeemtechniek.
STIEBEL ELTRON biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke systeemoplossing u ook kiest, met onze producten bent u altijd verzekerd van echt comfort.
Warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en zonne-installaties winnen energie uit de omgeving en gebruiken ze voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Met STIEBEL ELTRON bent u aangesloten op de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld: de natuur.
De warmtepompinstallatie is zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C nog economisch verantwoord. Over een heel jaar krijgt u van de natuur meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.
Moderne ventilatiesystemen voeren tot 90 % van de energie die verloren gaat bij klassiek ventileren met open vensters, terug naar het verwarmingscircuit.
Zonne-installaties bieden een uitstekende mogelijkheid om goedkoop warm water te bereiden. In het koud seizoen heeft de zon nog voldoende kracht om zo’n 30% van de vereiste energie te leveren. In de zomer wordt de volledige behoefte gedekt.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten