naar top
Menu
Logo Print

WPL classic Sets

magazine

De WPL classic Sets zijn drie samengestelde installatiesets op basis van de nieuwe, modulerende WPL classic lucht-water-warmtepomp. De warmtepomp zelf is beschikbaar in drie vermogens, van 3 tot 8 kW bij A-7/W35, en zorgt voor verwarming, koeling en warm water. De installatiesets, op hun beurt, omvatten een buiten geplaatste monobloc warmtepomp en een compacte binnenmodule. Er zijn drie opties:
• Flex: een zeer kleine binnenmodule met alle hydraulische componenten, voor combinatie met een boiler- en buffervat naar keuze.
• Compact: een hydraulische boilermodule met een 200 liter boilervat en alle hydraulische componenten.
• Compact Plus: binnenmodule met alle hydraulische componenten, een 200 liter boilervat én een 100 liter buffervat.

STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON

'T HOFVELD 6/-D1
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224232222
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

STIEBEL ELTRON heeft al 35 jaar ervaring in warmtepompen en is specialist in systeemtechniek.
STIEBEL ELTRON biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke systeemoplossing u ook kiest, met onze producten bent u altijd verzekerd van echt comfort.
Warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en zonne-installaties winnen energie uit de omgeving en gebruiken ze voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Met STIEBEL ELTRON bent u aangesloten op de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld: de natuur.
De warmtepompinstallatie is zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C nog economisch verantwoord. Over een heel jaar krijgt u van de natuur meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.
Moderne ventilatiesystemen voeren tot 90 % van de energie die verloren gaat bij klassiek ventileren met open vensters, terug naar het verwarmingscircuit.
Zonne-installaties bieden een uitstekende mogelijkheid om goedkoop warm water te bereiden. In het koud seizoen heeft de zon nog voldoende kracht om zo’n 30% van de vereiste energie te leveren. In de zomer wordt de volledige behoefte gedekt.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten