naar top
Menu
Logo Print

WPL classic Sets

magazine

De WPL classic Sets zijn drie samengestelde installatiesets op basis van de nieuwe, modulerende WPL classic lucht-water-warmtepomp. De warmtepomp zelf is beschikbaar in drie vermogens, van 3 tot 8 kW bij A-7/W35, en zorgt voor verwarming, koeling en warm water. De installatiesets, op hun beurt, omvatten een buiten geplaatste monobloc warmtepomp en een compacte binnenmodule. Er zijn drie opties:
• Flex: een zeer kleine binnenmodule met alle hydraulische componenten, voor combinatie met een boiler- en buffervat naar keuze.
• Compact: een hydraulische boilermodule met een 200 liter boilervat en alle hydraulische componenten.
• Compact Plus: binnenmodule met alle hydraulische componenten, een 200 liter boilervat én een 100 liter buffervat.

STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON

'T HOFVELD 6
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224232222
+3224232212
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

STIEBEL ELTRON heeft al 35 jaar ervaring in warmtepompen en is specialist in systeemtechniek.
STIEBEL ELTRON biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke systeemoplossing u ook kiest, met onze producten bent u altijd verzekerd van echt comfort.
Warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en zonne-installaties winnen energie uit de omgeving en gebruiken ze voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Met STIEBEL ELTRON bent u aangesloten op de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld: de natuur.
De warmtepompinstallatie is zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C nog economisch verantwoord. Over een heel jaar krijgt u van de natuur meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.
Moderne ventilatiesystemen voeren tot 90 % van de energie die verloren gaat bij klassiek ventileren met open vensters, terug naar het verwarmingscircuit.
Zonne-installaties bieden een uitstekende mogelijkheid om goedkoop warm water te bereiden. In het koud seizoen heeft de zon nog voldoende kracht om zo’n 30% van de vereiste energie te leveren. In de zomer wordt de volledige behoefte gedekt.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten