naar top
Menu
Logo Print

DE 4-IN-1 OPLOSSING VOOR DESIGN- EN RADIATORKRANEN

Comap
Bekijk hier de informatieve video in verband
met de COMAP FlexoDesign thermostaatkraan

De COMAP FlexoDesign thermostaatkraan is speciaal ontworpen voor het gebruik op badkamer- en designradiatoren. Eén oplossing voor de aansluiting naar de vloer en naar de muur dankzij het eenvoudig verstelbare centrale gedeelte.

ZONDER GEREEDSCHAP

Dankzij zijn vormgeving kan de FlexoDesign thermostaatkraan zowel links als rechts geïnstalleerd worden en dat zonder gereedschap. In geval van omgekeerde stroomrichting kan deze thermostaatkit omgedraaid worden.

VISUELE HARMONIE

Dankzij de regelbare Kv-waarde worden de debieten beter afgestemd. Dat zorgt voor een optimaal comfort voor de gebruiker. Daarbij is de FlexoDesign compact en op esthetisch vlak zorgt hij voor een visuele harmonie tussen de thermostaatkraan en de designradiator.

COMAPWIT OF CHROOM

De FlexoDesign is compatibel met radiatoren zonder ingebouwd kraanwerk en beschikbaar in tweepijpsuitvoering. De FlexoDesign wordt geleverd in het wit of chroom.

ALLE MATERIALEN

Dankzij de ¾ Euroconus koppelingen is de aansluiting mogelijk op alle materialen (buizen in koper, PEX, meerlagen…). De set bestaat uit een thermostatische kraan, afdekkap en thermostaatkop.

COMAP

COMAP

ALSEMBERGSESTEENWEG 454
1653 DWORP
+3223710161
+3223782339
www.comap.be