naar top
Menu
Logo Print

Sortimo wint Best Of Industriepreis 2017

TopSystem introduceert nieuwe generatie dakdragers
magazine

Sortimo won eind november de ‘Best Of Industriepreis 2017’, een Duitse prijs die jaarlijks aan geavanceerde industriële producten wordt uitgereikt. Sortimo wist de onafhankelijke jury van industrie-experts, academici en vakjournalisten, te overtuigen met de hoogstaande kwaliteit van het TopSystem. De innovatie reveleert een nieuwe generatie dakdragers, waarbij Sortimo van het dak van een bedrijfsvoertuig een flexibele en nuttige laadruimte maakt. Dankzij de modulaire constructie van de dakdrager, kan de gebruiker kiezen voor de variant die voldoet aan zijn wensen qua belasting en prijs: Eco, Standard of Professional.
Met een eigen laag nettogewicht laat TopSystem een belasting tot 50 kg per dwarsbalk toe. Bovendien zorgt het geïntegreerde ProSafe ladingbeveiligingssysteem voor maximale veiligheid en flexibiliteit van de ladingen op het dak van elk bedrijfsvoertuig. Ook nieuw geïntegreerde en handige accessoires maken het TopSystem multifunctioneel toepasbaar. Ze kunnen steeds eenvoudig geplaatst worden zonder de dakdrager uit elkaar te halen. TopSystem beantwoordt daardoor ook aan de vereisten van vaklui die optimaal uitgerust zijn met functionele extra’s als een ladderlift, transportbuis of signalisatie-elementen zoals een lednoodlicht. Tot slot is boren in de carrosserie niet nodig om het nieuwe systeem te installeren, wat uiteraard positief is voor de restwaarde van het bedrijfsvoertuig. De multifunctionele dakdrager is uiterst duurzaam en dankzij zijn opbouw uit corrosiebestendig, robuust materiaal overleeft hij zonder probleem een overplaatsing naar een volgend voertuig.

SORTIMO

SORTIMO

SCHAARBEEKLEI 491
1800 VILVOORDE
+3223550370
+3223550371
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sortimo: bedrijfswageninrichtingen op maat voor iedereen.
Veiligheid primeert voor de lichte, stevige inrichtingen bestaande uit een mix van alu, staal, pvc en composiet. De inrichting wordt vakkundig bevestigd in het voertuig, en blijft onder alle omstandigheden veilig vastzitten. De lange levensduur is gegarandeerd.

Van inrichting tot signalisatie of dakdragers … Sortimo biedt de complete uitrusting voor het bedrijfsvoertuig van elke professional.
Een regionale verantwoordelijke komt indien gewenst vrijblijvend langs met een demowagen voor een demonstratie, 3D-tekening en prijsberekening.

Service netwerk in heel de Belux !

Sortimo Belux ·1800 Vilvoorde · Tel. 02/355 03 70 · Fax 02/355 03 71

Sortimo West · Gentseweg 749 - 8793 Sint-Eloois-Vijve · Tel. 056/61 17 65 · Fax 056/60 65 11

Sortimo Oost· Industrieweg 49/7 - 3980 Tessenderlo · Tel. 013/22 90 45 · Fax 013/22 90 46

Erkende partners in Wallonië en Luxemburg

 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •