naar top
Menu
Logo Print

Bedrijfswageninrichting met Sortimo

“Rolls-Royce van de bedrijfswageninrichtingen”
magazine

Pieter De Vidts, eigenaar van het installatiebedrijf Pieter De Vidts bvba, ging voor de inrichting van zijn camionette bij Sortimo ten rade. Rolls-Royce is niet het merk van het bedrijfsvoertuig waarmee Pieter De Vidts naar zijn klanten rijdt. “Zo omschrijf ik de kwaliteit van Sortimo altijd als de Rolls-Royce onder de aanbieders van bedrijfswageninrichtingen. Zo weten mensen meteen wat ik bedoel: het sterkste, meest duurzame materiaal, vakkundig advies van professionals en maatwerk.” Pieter De Vidts’ voertuig werd volledig ingericht met Sortimo Globelyst. De geïntegreerde opbergelementen zijn allemaal robuuste, blauwe L-BOXXen. De originele ontwikkeling van de L-BOXX was trouwens het resultaat van een joint venture tussen Sortimo en Bosch. De uitrusting werd ondertussen nog uitgebreid, onder andere met een MultiPack gereedschapsrugzak die bijzonder handig is bij installatiejobs in appartementen en moeilijk bereikbare plaatsen. “Nog geen seconde heb ik spijt gehad van mijn keuze voor Sortimo,” bevestigt Pieter De Vidts. “Toch zou ik één zaak anders aanpakken. In plaats van de inrichting aan te kopen, zal ik bij volgende projecten opteren om de Sortimo inrichting bij in het leasecontract van mijn voertuig op te nemen.” De Vidts lacht: “Dat ik voor de volgende camionette opnieuw een beroep zal doen op Sortimo, leidt geen twijfel. Een volgende samenwerking komt er zeker, maar eerst ga ik op zoek naar een nieuwe medewerker. Goede techniekers zijn dun gezaaid, dus is het niet meer dan normaal dat ik hen topkwaliteit geef om mee te werken.”

SORTIMO

SORTIMO

SCHAARBEEKLEI 491
1800 VILVOORDE
+3223550370
+3223550371
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Sortimo: bedrijfswageninrichtingen op maat voor iedereen.
Veiligheid primeert voor de lichte, stevige inrichtingen bestaande uit een mix van alu, staal, pvc en composiet. De inrichting wordt vakkundig bevestigd in het voertuig, en blijft onder alle omstandigheden veilig vastzitten. De lange levensduur is gegarandeerd.

Van inrichting tot signalisatie of dakdragers … Sortimo biedt de complete uitrusting voor het bedrijfsvoertuig van elke professional.
Een regionale verantwoordelijke komt indien gewenst vrijblijvend langs met een demowagen voor een demonstratie, 3D-tekening en prijsberekening.

Service netwerk in heel de Belux !

Sortimo Belux ·1800 Vilvoorde · Tel. 02/355 03 70 · Fax 02/355 03 71

Sortimo West · Gentseweg 749 - 8793 Sint-Eloois-Vijve · Tel. 056/61 17 65 · Fax 056/60 65 11

Sortimo Oost· Industrieweg 49/7 - 3980 Tessenderlo · Tel. 013/22 90 45 · Fax 013/22 90 46

Erkende partners in Wallonië en Luxemburg

 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •   
 •