naar top
Menu
Logo Print

GROHE maakt het de installateur gemakkelijk met de Rapido SmartBox

De nieuwste inbouwbox voor snelle en eenvoudige montage

De GROHE Rapido Smartbox is de meest recente inbouwbox voor een snelle en eenvoudige installatie. De GROHE SmartControl Inbouw maakt de afwerking compleet. Dit douchesysteem met innovatieve drukknoptechnologie combineert ruimtebesparend gemak in de douche met een aantrekkelijke, slanke look.

Rapido SmartBox
GroheDe R&D-afdeling van GROHE is steeds op zoek naar effectievere en efficiëntere manieren om water bij de huishoudens te krijgen. Daarnaast wordt ook gezocht naar manieren om het voor de installateurs zo eenvoudig mogelijk te maken. De nieuwe GROHE SmartControl Inbouw en GROHE Rapido SmartBox zijn hier een mooi voorbeeld van.
 
GroheEenvoudige montage zonder bankschroef

De GROHE Rapido SmartBox past in elke type wand, zelfs in bijzonder smalle wanden, met een montagediepte van slechts 75 mm. Daarnaast kan de SmartBox ook snel en eenvoudig in bakstenen muren gemonteerd worden. Koperen afvoeren die gemakkelijk toegankelijk zijn, maken de montage met behulp van een sleutel of waterpomptang mogelijk. Het bedieningspaneel is bovendien 6° aanpasbaar en zal dus altijd mooi op de muur aansluiten.

Grohe
 
Less is more: één wandplaat voor drie douches

Dankzij GROHE's SmartControl Inbouw en Rapido Smartbox kan men met slechts één inbouwdoos en één afwerkingsset drie douchefuncties bedienen. Met tot drie SmartControl-aftapkranen en een thermostaat of mengkraan in één afwerking is er voortaan maar de helft van het werk nodig voor driedubbel douchegenot. De wandplaat is verkrijgbaar in een ronde of vierkante vorm en in twee stijlvolle afwerkingen: in klassiek chroom en in Moon White acrylglas.


Voor meer informatie, surf naar GROHE, neem contact op met GROHE of uw GROHE vertegenwoordiger.